скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
3
24h
вівторки :
3
24h
середи :
2
16h
четверги :
2
16h
п'ятниці :
3
24h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
104h
заробітна плата ($):
2080
0
0
0
0
0
3
3
0
0
1
1
0
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Christmas Day : 
Boxing Day : 
..в New Zealand
| Auckland
сьогодні, середа, 11 грудень, 2019

робочий день : так
тиждень : 50 / 52
день року : 345 / 365
робочий день року : 238 / 250
приурочувати (UTC +12) : 22:17
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
23:17 (-1)

UTC
-09
Alaska
00:17

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
01:17

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
02:17

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
03:17

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
04:17

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
05:17

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
06:17

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
08:17

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
09:17

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
10:17

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
11:17

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
12:17

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
15:02

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
16:17

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
17:17

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
18:17

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
20:17

UTC
+12
Auckland, Wellington
22:17

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
груд.

11
22:17
UTC +12
Калькулятор
Netherlands
Belgique
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Israel
Turkey
Portugal
Sweden
Denmark
Finland
Monaco
Greece
Luxembourg
Norway
Working days world map
Australia
USA
South Africa
United Kingdom
Japan
Brasil
India
China
South Korea
Canada
France
Italia
España
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Russia
Ukraine
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel