скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
45
360
вівторки :
49
392
середи :
52
416
четверги :
52
416
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1992
заробітна плата ($):
39840
0
0
0
0
0
53
52
7
3
0
0
1
1
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1994 :

New Year's Day : 
2 january : 
New Year's Day obs. : 
2 january obs. : 
Waitangi Day : 
Waitangi Day Obs. : 
Good Friday : 
Easter Monday : 
Easter Tuesday : 
Anzac Day : 
Queen's Birthday : 
Labour Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
Christmas Day Obs. : 
..в New Zealand
| Southland
сьогодні, середа, 8 квітень, 2020

робочий день : так
тиждень : 15 / 52
день року : 99 / 366
робочий день року : 68 / 251
приурочувати (UTC +12) : 18:56
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
20:56 (-1)

UTC
-09
Alaska
22:56 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
23:56 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
00:56

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
01:56

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
02:56

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
02:56

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
03:56

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
05:56

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
07:56

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
08:56

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
09:56

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
09:56

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
12:41

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
13:56

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
14:56

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
15:56

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
16:56

UTC
+12
Auckland, Wellington
18:56

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
квіт.

08
18:56
UTC +12
Калькулятор
Netherlands
Belgique
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Israel
Turkey
Portugal
Sweden
Denmark
Finland
Monaco
Greece
Luxembourg
Norway
Working days world map
Australia
USA
South Africa
United Kingdom
Japan
Brasil
India
China
South Korea
Canada
France
Italia
España
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Russia
Ukraine
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel