скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
45
360h
вівторки :
50
400h
середи :
52
416h
четверги :
52
416h
п'ятниці :
51
408h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2000h
заробітна плата ($):
40000
0
0
0
0
0
53
52
7
2
0
0
1
1
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2011 :

New Year's Day : 
2 january : 
New Year's Day obs. : 
2 january obs. : 
Auckland Day : 
Waitangi Day : 
Waitangi Day Obs. : 
Good Friday : 
Easter Monday : 
Queen's Birthday : 
Labour Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
Christmas Day Obs. : 
..в New Zealand
| Auckland
сьогодні, вівторок, 10 грудень, 2019

робочий день : так
тиждень : 50 / 52
день року : 344 / 365
робочий день року : 237 / 250
приурочувати (UTC +12) : 08:16
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
09:16 (-1)

UTC
-09
Alaska
10:16 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
11:16 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
12:16 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
13:16 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
14:16 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
15:16 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
16:16 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
18:16 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
19:16 (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
20:16 (-1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
21:16 (-1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
22:16 (-1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
01:01

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
02:16

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
03:16

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
04:16

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
06:16

UTC
+12
Auckland, Wellington
08:16

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
груд.

10
08:16
UTC +12
Калькулятор
Netherlands
Belgique
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Israel
Turkey
Portugal
Sweden
Denmark
Finland
Monaco
Greece
Luxembourg
Norway
Working days world map
Australia
USA
South Africa
United Kingdom
Japan
Brasil
India
China
South Korea
Canada
France
Italia
España
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Russia
Ukraine
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel