скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
51
408
середи :
51
408
четверги :
50
400
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2008
заробітна плата ($):
40160
0
0
0
0
0
52
52
5
2
1
2
1
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2024 :

New Year's Day : 
2 january : 
Auckland Day : 
Waitangi Day : 
Good Friday : 
Easter Monday : 
Anzac Day : 
Queen's Birthday : 
Labour Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
..в New Zealand
| Auckland
сьогодні, середа, 27 травень, 2020

робочий день : так
тиждень : 22 / 52
день року : 148 / 366
робочий день року : 99 / 251
приурочувати (UTC +12) : 00:16
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
02:16 (-1)

UTC
-09
Alaska
04:16 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
05:16 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
06:16 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
07:16 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
08:16 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
08:16 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
09:16 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
11:16 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
13:16 (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
14:16 (-1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
15:16 (-1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
15:16 (-1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
18:01 (-1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
19:16 (-1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
20:16 (-1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
21:16 (-1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
22:16 (-1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
00:16

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
трав.

27
00:16
UTC +12
Калькулятор
Netherlands
Belgique
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Israel
Turkey
Portugal
Sweden
Denmark
Finland
Monaco
Greece
Luxembourg
Norway
Working days world map
Australia
USA
South Africa
United Kingdom
Japan
Brasil
India
China
South Korea
Canada
France
Italia
España
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Russia
Ukraine
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні  
Опис *
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel