скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
46
368
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
52
416
п'ятниці :
48
384
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2000
заробітна плата ($):
40000
0
0
0
0
0
52
52
6
0
0
1
4
2
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2026 :

New Year's Day : 
2 january : 
Auckland Day : 
Waitangi Day : 
Good Friday : 
Easter Monday : 
Anzac Day : 
Anzac Day Obs. : 
Queen's Birthday : 
Labour Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
Boxing Day Obs. : 
..в New Zealand
| Auckland
сьогодні, середа, 8 квітень, 2020

робочий день : так
тиждень : 15 / 52
день року : 99 / 366
робочий день року : 67 / 251
приурочувати (UTC +12) : 17:53
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
19:53 (-1)

UTC
-09
Alaska
21:53 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
22:53 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
23:53 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
00:53

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
01:53

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
01:53

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
02:53

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
04:53

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
06:53

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
07:53

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
08:53

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
08:53

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
11:38

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
12:53

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
13:53

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
14:53

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
15:53

UTC
+12
Auckland, Wellington
17:53

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
квіт.

08
17:53
UTC +12
Калькулятор
Netherlands
Belgique
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Israel
Turkey
Portugal
Sweden
Denmark
Finland
Monaco
Greece
Luxembourg
Norway
Working days world map
Australia
USA
South Africa
United Kingdom
Japan
Brasil
India
China
South Korea
Canada
France
Italia
España
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Russia
Ukraine
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel