скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
27
216
вівторки :
26
208
середи :
27
216
четверги :
28
224
п'ятниці :
28
224
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1088
заробітна плата ($):
21760
0
0
0
0
0
28
28
1
1
1
0
0
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
Auckland

Святкових днів у цьому періоді:

Labour Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
..в New Zealand
| Auckland
сьогодні, середа, 20 червень, 2018

робочий день : так
тиждень : 25 / 52
день року : 171 / 365
робочий день року : 115 / 250
приурочувати (UTC +12) : 03:50
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
05:50 (-1)

UTC
-09
Alaska
07:50 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
08:50 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
09:50 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
10:50 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
11:50 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
11:50 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
12:50 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
14:50 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
16:50 (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
17:50 (-1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
18:50 (-1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
18:50 (-1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
21:35 (-1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
22:50 (-1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
23:50 (-1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
00:50

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
01:50

UTC
+12
Auckland, Wellington
03:50

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
лип.

20
03:50
UTC +12
Калькулятор
Netherlands
Belgique
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Israel
Turkey
Portugal
Sweden
Denmark
Finland
Monaco
Greece
Luxembourg
Norway
Working days world map
Australia
USA
South Africa
United Kingdom
Japan
Brasil
India
China
South Korea
Canada
France
Italia
España
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Russia
Ukraine
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






контакти
Excel