скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
44
352
вівторки :
50
400
середи :
52
416
четверги :
52
416
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1992
заробітна плата ($):
39840
0
0
0
0
0
53
52
8
2
0
0
1
1
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2005 :

New Year's Day : 
2 january : 
New Year's Day obs. : 
2 january obs. : 
Auckland Day : 
Waitangi Day : 
Waitangi Day Obs. : 
Good Friday : 
Easter Monday : 
Anzac Day : 
Queen's Birthday : 
Labour Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
Christmas Day Obs. : 
..в New Zealand
| Auckland
сьогодні, четвер, 27 червень, 2019

робочий день : так
тиждень : 26 / 52
день року : 178 / 365
робочий день року : 120 / 250
приурочувати (UTC +12) : 10:14
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
12:14 (-1)

UTC
-09
Alaska
14:14 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
15:14 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
16:14 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
17:14 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
18:14 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
18:14 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
19:14 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
21:14 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
23:14 (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
00:14

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
01:14

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
01:14

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:59

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
05:14

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
06:14

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
07:14

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
08:14

UTC
+12
Auckland, Wellington
10:14

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
лип.

27
10:14
UTC +12
Калькулятор
Netherlands
Belgique
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Israel
Turkey
Portugal
Sweden
Denmark
Finland
Monaco
Greece
Luxembourg
Norway
Working days world map
Australia
USA
South Africa
United Kingdom
Japan
Brasil
India
China
South Korea
Canada
France
Italia
España
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Russia
Ukraine
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel