скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
44
352
вівторки :
50
400
середи :
52
416
четверги :
52
416
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1992
заробітна плата ($):
39840
0
0
0
0
0
53
52
8
2
0
0
1
1
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2005 :

New Year's Day : 
2 january : 
New Year's Day obs. : 
2 january obs. : 
Nelson Day : 
Waitangi Day : 
Waitangi Day Obs. : 
Good Friday : 
Easter Monday : 
Anzac Day : 
Queen's Birthday : 
Labour Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
Christmas Day Obs. : 
..в New Zealand
| Nelson
сьогодні, вівторок, 26 травень, 2020

робочий день : так
тиждень : 22 / 52
день року : 147 / 366
робочий день року : 98 / 251
приурочувати (UTC +12) : 23:44
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
01:44

UTC
-09
Alaska
03:44

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
04:44

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
05:44

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
06:44

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
07:44

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
07:44

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
08:44

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
10:44

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
12:44

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
13:44

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
14:44

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
14:44

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
17:29

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
18:44

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
19:44

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
20:44

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
21:44

UTC
+12
Auckland, Wellington
23:44

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
трав.

26
23:44
UTC +12
Калькулятор
Netherlands
Belgique
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Israel
Turkey
Portugal
Sweden
Denmark
Finland
Monaco
Greece
Luxembourg
Norway
Working days world map
Australia
USA
South Africa
United Kingdom
Japan
Brasil
India
China
South Korea
Canada
France
Italia
España
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Russia
Ukraine
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні  
Опис *
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel