скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
30
240
вівторки :
32
256
середи :
30
240
четверги :
30
240
п'ятниці :
31
248
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1224
заробітна плата ($):
24480
0
0
0
0
0
32
32
2
0
1
1
0
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Queen's Birthday : 
Labour Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
..в New Zealand
| Auckland
сьогодні, субота, 25 травень, 2019

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 21 / 52
день року : 145 / 365
робочий день року : 97 / 250
приурочувати (UTC +12) : 06:49
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
08:49 (-1)

UTC
-09
Alaska
10:49 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
11:49 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
12:49 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
13:49 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
14:49 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
14:49 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
15:49 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
17:49 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
19:49 (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
20:49 (-1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
21:49 (-1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
21:49 (-1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
00:34

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
01:49

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
02:49

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
03:49

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
04:49

UTC
+12
Auckland, Wellington
06:49

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
трав.

25
06:49
UTC +12
Калькулятор
Netherlands
Belgique
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Israel
Turkey
Portugal
Sweden
Denmark
Finland
Monaco
Greece
Luxembourg
Norway
Working days world map
Australia
USA
South Africa
United Kingdom
Japan
Brasil
India
China
South Korea
Canada
France
Italia
España
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Russia
Ukraine
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel